Membrii filialei Vrancea sunt invitaţi sã participe la cursurile organizate în zilele de 19 și 20 octombrie 2020
  • Formular pentru înscrierea membrilor la cursul cu tema „Reglementãri recente de naturã fiscalã adoptate pentru sprijinirea mediului de afaceri ca răspuns la situația actualã„, care se va desfãșura online, în data de 19 octombrie 2020, începând cu ora 16, lector:  Mirela Pãunescu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHmLp1q9eNyexP8V7e2x0fMMaHdo-N2HDtIc3tk6pZf_FOWA/viewform?usp=sf_link

  • Formular pentru înscrierea membrilor la cursul cu tema „Practica instanțelor de judecatã în materia litigiilor fiscale. Puncte de vedere comune și divergenţe faţã de concluziile rapoartelor de inspecții fiscalã„, care se va desfãșura online, în data de 20 octombrie 2020, începând cu ora 16, lector: Raluca Andrei.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSculj0hQLgop6PGDqTj7y34_vOlhXD9_Kj_VgGCRn4cqVxOXQ/viewform?usp=sf_link

Înscrierea la cursuri se va face doar prin completarea formularelor Google forms de mai sus. Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, își asumă responsabilitatea consecințelor ulterioare, pierzându-si prioritatea la inscriere la cursurile următoare.

Link-urile pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs la veţi primi prin  e-mail, în ziua cursului. Acceptul participanţilor la întãlnire va fi permis sub rezerva înscrierii anterioare. Un curs se finalizeazã cu un test de evaluare completat online, iar pe parcursul său sunt lansate întrebãri la care participanţii trebuie sã răspundã.

Leave your comment