Informații utile privind raportul anual de activitate

Raportul anual de activitate se va completa electronic și se va depune exclusiv online în platforma https://raport.ceccar.ro/  utilizând datele de conectare (user-ul și parolă) primite în anii anteriori. Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare de la pasul 4.

Vă rugăm să nu atașați la raportul de activitate documente precum: acte concediu creștere copil, acte detașare în afara României, adeverințe cursuri etc., aceste documente se vor expedia prin e-mail, împreună cu cererea aferentă.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română / curier nu vor fi luate în considerare.

Cotizațiile se calculează automat prin Nota de plată generată de Declarația privind forma de desfășurare a profesiei, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Viza anuală obținută în anul 2020, este valabilă până la data de 31 martie 2021. Viza anuală obținută în anul 2021, este valabilă până la data de 31 martie 2022.

Conform Sistemului de cotizații în cadrul CECCAR, informațiile cuprinse în Raportul de activitate se vor verifica în termen de maxim 30 de zile de la transmiterea raportului.

Vã informãm cã potrivit Hotărârii nr. 20/592,  Consiliul Superior al CECCAR a dispus ca pentru anul 2021 să se mențină cuantumul facilităților financiare pentru cotizațiile fixe și variabile la nivelul aferent anului 2020, în conformitate cu Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR.

28 februarie  – termen pentru a beneficia de facilitãțile financiare

Pentru consultarea taxelor și cotizațiilor profesionale:

https://ceccarvrancea.ro/ro/membri/sunt-membru-ceccar/taxe-si-cotizatii-2/

Declaraţii tip:

Leave your comment