Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Vrancea
TABLOUL MEMBRILOR   C.E.C.C.A.R.

Filiala VRANCEA

 

 

SECTIUNEA I -  Experti Contabili Liber Profesionisti - care isi desfasoara activitatea in mod individual .

SECTIUNEA II A - Experti Contabili care au statut  de angajati in  institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii activi

SECTIUNEA II B - Experti Contabili care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii inactivi

SECTIUNEA III - Persoane fizice straine sau care sunt absolvente ale unor institutii recunoscute care au obtinut calitatea de membru al Corpului.

SECTIUNEA IV A -  Societatile de expertiza contabila, companii si alte entitati juridice, cu capital strain sau mixt, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata. 

SECTIUNEA IV B - Societatile de expertiza contabila, companii si alte entitati juridice, cu capital autohton, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata.

SECTIUNEA V - Contabili Autorizati Liber Profesionisti care isi desfasoara activitatea in mod individual.

SECTIUNEA VI A - Contabili Autorizati care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii activi.

SECTIUNEA VI B - Contabili Autorizati care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.)  - membriI inactivi.

SECTIUNEA VII A - Societati de contabilitate cu capital strain sau mixt, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994.

SECTIUNEA VII B- Societati de contabilitate cu capital autohton, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994.

SECTIUNEA VIII A - Membrii de onoare - Presedinti de onoare

SECTIUNEA VIII B - Membrii de onoare - Experti Contabili de Onoare

SECTIUNEA VIII C - Membrii de onoare - Contabili autorizati de onoare
E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009