Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Vrancea
TABLOUL MEMBRILOR   C.E.C.C.A.R.

Filiala VRANCEA

 

Situatia membrilor persoane fizice care au primit VIZA pe anul 2017 până la 30 IUNIE 2017

Situatia membrilor persoane juridice care au primit VIZA pe anul 2017 până la 30 IUNIE 2017

 

SECTIUNEA I -  Experti Contabili Liber Profesionisti - care isi desfasoara activitatea in mod individual .

SECTIUNEA II A - Experti Contabili care au statut  de angajati in  institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii activi

SECTIUNEA II B - Experti Contabili care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii inactivi

SECTIUNEA III - Persoane fizice straine sau care sunt absolvente ale unor institutii recunoscute care au obtinut calitatea de membru al Corpului.

SECTIUNEA IV A -  Societatile de expertiza contabila, companii si alte entitati juridice, cu capital strain sau mixt, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata. 

SECTIUNEA IV B - Societatile de expertiza contabila, companii si alte entitati juridice, cu capital autohton, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata.

SECTIUNEA V - Contabili Autorizati Liber Profesionisti care isi desfasoara activitatea in mod individual.

SECTIUNEA VI A - Contabili Autorizati care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.) - membrii activi.

SECTIUNEA VI B - Contabili Autorizati care au statut de angajati in institutii centrale sau locale, institutii bancare si de asigurari, educatie, cercetare, intreprinderi si alte entitati (altele decat entitatile membre C.E.C.C.A.R.)  - membriI inactivi.

SECTIUNEA VII A - Societati de contabilitate cu capital strain sau mixt, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994.

SECTIUNEA VII B- Societati de contabilitate cu capital autohton, autorizate sa desfasoare activitatile profesionale prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994.

SECTIUNEA VIII A - Membrii de onoare - Presedinti de onoare

SECTIUNEA VIII B - Membrii de onoare - Experti Contabili de Onoare

SECTIUNEA VIII C - Membrii de onoare - Contabili autorizati de onoare
E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009